Prijs voor het laten monteren van plinten

Prijs voor montage van plinten

mdf plinten

De prijs van het laten monteren van plinten is afhankelijk van het aantal strekkende meters. Gemiddeld ligt de prijs op €9,99 per m1, exclusief de plint zelf. Er zijn veel verschillende soorten MDF plinten beschikbaar, van strakke plinten tot kraalplinten en van monumentenplinten tot sierplinten. In onze webshop kun je een grote verscheidenheid aan plinten bestellen.Montagetoeslag
Houd er rekening mee dat bij montages onder de 20m1 er een montagetoeslag van €125 berekend wordt, en voor montages tussen de 20m1 en 40m1 wordt er een toeslag van €90 berekend. Bij montages boven de 40m1 is er geen toeslag van toepassing. Let ook op dat bij het bestellen van de plinten er altijd 10% zaagverlies kan ontstaan, dus zorg ervoor dat je 10% meer plinten bestelt dan het daadwerkelijke aantal m1.

Daarnaast bieden wij ook de service aan om de wandzijde van de plinten af te kittten voor een bedrag van €3 per m1. Dit zorgt ervoor dat de plinten mooi afgewerkt zijn en dat er geen zichtbare naden zijn tussen de plinten en de wand. Als je interesse hebt in het afkitten van de wandzijde van de plinten, laat het ons dan weten tijdens het aanvragen van een offerte. Wij helpen je graag verder.