Retourneren

Mocht je niet tevreden zijn met een bestelling is het mogelijk dit via een retourformulier kenbaar te maken. Je ontvangt het retourformulier wanneer je een mail stuurt naar contact@houtafwerking.nl. De bestelling dient binnen 7 dagen via het retourformulier aangemeld te worden en binnen 14 dagen weer bij ons in het magazijn zijn aangekomen.

De producten dienen uiteraard in de originele staat en verpakking retour gezonden te worden. Een uitzondering op het retourrecht is maatwerk. Het is bij maatwerk niet mogelijk om te retourneren. Plinten die twee keer zijn gegrond zijn geen maatwerk. Plint die afgelakt zijn op kleur zijn wel maatwerk.

Wij verzoeken om gebruik te maken van het retourformulier en de daarop vermelde instructies grondig door te lezen en te volgen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je niet in de mogelijkheid bent om de bestelling terug te brengen. Daar hebben wij een ophaalservice voor. De kosten hiervoor bedragen 50,- euro en worden verrekend bij het terugstorten van het bedrag. We rekenen daarnaast 10% administratiekosten over het totale orderbedrag.