Plinten monteren

 

Montageservice
Het montageteam bestaat uit gespecialiseerde monteurs die ruime ervaring hebben met het monteren van plinten en lambrisering. De service die wij bieden kan bestaan uit het plaatsen van plinten, lambrisering of de afwerking hiervan. Daarnaast bieden we verschillende services aan zoals bijvoorbeeld het kitten van de onderkant en/of bovenkant van de plint. Onze specialisten kitten de plinten af met acrylaatkit.

Het monteren van plinten en lambrisering
Onze specialisten plaatsen plinten altijd in versterk waardoor een strakke afwerking is gegarandeerd. Indien je gebruik zou willen maken van deze service kun je bij het bestellen van de plinten aangeven dat de plinten gemonteerd mogen worden. Daarbij kun je ook aangeven om hoeveel meter montage het gaat. Bestel altijd 10% meer meters dan dat er gemonteerd moeten worden i.v.m. zaagverlies.

 Als je de lambrisering wilt laten monteren door onze specialisten dient dat via dit formulier aangevraagd te worden. Je ontvangt dan binnen 48 uur een op maat gemaakte offerte.

De kosten voor montage
Bij de kosten voor montage is de kit die nodig is om de plinten en/of lambrisering te bevestigen aan de wand inbegrepen. Het in verstekzagen van de plinten is tevens inbegrepen. Daarbij zijn er een aantal uitgangspunten, te weten:

- Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de klant.
- Er is voldoende ruimte om een bus van minimaal 6 meter lang te kunnen parkeren.
- Als het regent moeten de monteurs in een binnenruimte kunnen zagen.
- Er is voldoende ruimte om te zagen en te bewerken.
- De vloer en de wanden zijn recht genoeg om te kunnen monteren met montagekit.
-  Meubels (indien aanwezig in de ruimte) staan minimaal 1m van de wand af.  
- De ruimtes zijn goed begaanbaar voor onze monteurs.
- Het stucwerk dient droog te zijn bij aanvang van montage.

Voor het monteren van plinten rekenen wij €9,99 per meter (m1).

Kitwerk
Onze specialisteren werken alleen de wandzijde af met een acrylaatkit voor € 2,99 inclusief btw per meter.

Overige montages
Heb je een uitdaging om plinten te laten monteren en vind je hier niet welke kosten daar mee gemoeid zijn? Vraag hier dan een offerte aan en je ontvangt binnen 48 uur een aanbod op maat.

Eventueel meerwerk wordt verricht voor € 57,50 inclusief btw per uur.

Bij opdrachten waar wij de montage dienen te verzorgen die minder dan 20 meter betreffen rekenen wij een toeslag van € 129,95. Voor montageopdrachten kleiner dan 40 meter rekenen wij € 90.