Strakke MDF plint bij een gietvloer

Wat kost het laten plaatsen van plinten?

mdf plinten

Als je op zoek bent naar een manier om je vloer netjes af te werken, dan is het plaatsen van plinten een goede oplossing. Maar wat zijn eigenlijk de kosten voor het laten plaatsen van plinten? In deze blog geven we je meer informatie over de prijzen en wat er bij de montage inbegrepen is.Montageprijs

De prijs voor het laten plaatsen van plinten is afhankelijk van het aantal strekkende meters. Gemiddeld ligt de prijs op €9,99 per m1, exclusief de plint zelf. Houd er rekening mee dat bij montages onder de 20m1 er een montagetoeslag van €125 berekend wordt, en voor montages tussen de 20m1 en 40m1 wordt er een toeslag van €90 berekend. Bij montages boven de 40m1 is er geen toeslag van toepassing. Let ook op dat bij het bestellen van de plinten er altijd 10% zaagverlies kan ontstaan, dus zorg ervoor dat je 10% meer plinten bestelt dan het daadwerkelijke aantal m1.

Wat is inbegrepen bij de montageservice?
De montage is inclusief het vervoer van de plinten, het in verstek zagen van de buitenhoeken en het uiteraard met montagekit plaatsen van de plinten tegen de wand. Het afkitten van de wandzijde van de plint is meerwerk. We vragen daar 3 euro per m1 voor.

Heeft het type plint invloed op de kosten?
Nee, het model en de maatvoering heeft geen invloed op de prijs voor het laten plaatsen van de plinten. Wel kan het zo zijn dat de ene plint wat makkelijker te monteren is dan de andere, maar dit heeft geen invloed op de prijs.

Het laten plaatsen van plinten door een specialist.
Wil je graag plinten laten plaatsen door de specialist? Dan ben je bij onze webshop aan het juiste adres. We bieden een uitgebreide montageservice aan tegen scherpe prijzen. Benieuwd naar wat het laten plaatsen van plinten in jouw situatie gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website. Je kunt de plinten met de montageservice ook direct in onze webshop bestellen.