Plinten laten plaatsen

Prijs voor het laten plaatsen van plinten

mdf plinten

Plinten zijn een belangrijk onderdeel van de afwerking van een ruimte. Ze geven een mooi afgerond effect aan de onderkant van de muren en beschermen de muur tegen stoten en vuil. Bij Houtafwerking.nl kun je zowel de plinten bestellen als de montage van deze plinten bij onze uitbesteden. Wij vertellen je graag meer over de prijs van het laten plaatsen van plinten.

Prijs plaatsen plinten
De prijs voor het plaatsen van plinten is afhankelijk van de omvang van het project, maar ligt gemiddeld op €9,99 per m1. Let op! Dit is exclusief de plint zelf. Je kunt ieder gewenste plinten in onze webshop bestellen. Bij het plaatsen van de plinten zagen wij altijd de hoeken in verstek voor het mooiste resultaat. We zetten de plinten dus niet koud tegen elkaar. Als extra service kunt je ervoor kiezen om de wandzijde af te kitten voor €3 per m1. Het plaatsen van de plinten doen wij met een speciale montagekit. Deze montagekit zorgt ervoor dat de plint strak en stevig aan de muur wordt bevestigd.

Montage
Voor montages onder de 20m1 wordt er een montagetoeslag van €125 berekend en voor montages tussen de 20m1 en 40m1 wordt er een toeslag van €90 berekend. Bij montages boven de 40m1 is er geen toeslag van toepassing. Let er op bij het bestellen van de plinten altijd op dat er 10% zaagverlies ontstaat en je dus 10% meer plinten moeten bestellen dan het daadwerkelijke aantal m1.

Als je graag een offerte wilt aanvragen voor het laten plaatsen van plinten bij Houtafwerking.nl, kun je dit eenvoudig doen via onze webshop. Hier kunt je ook direct de plinten en montage bestellen. Wij zorgen ervoor dat de plinten op de juiste manier